CHAT
Kontakt:070-6255107

Finansiering


KOMPLETT FINANSIERING I SAMARBETE MED Edge Finanslaget, DNB & MASKINFINANS


Edge Finanslaget

Sveriges bästa finansieringspartner

Företagare ställs ständigt inför nya utmaningar, krav på förändringar och konkurrensstärkande åtgärder. Det är därför vi finns. Vi skapar finansieringslösningar som är individuellt anpassade för att skapa konkurrensfördelar och för att bygga stabil lönsamhet på kort och lång sikt.


DNB_logo.png

I samarbete med DNB Finans  erbjuder vi kompletta finansieringslösningar, vilket betyder att ditt företag kan ha en modern och väl fungerande fordons- och maskinpark samtidigt som verksamheten bibehåller sin likviditet.


Ahlins Entreprenad  AB har ett mångårigt samarbete med DNB  där vi  har möjlighet att erbjuda våra kunder individuella finansieringsalternativ vid köp av fordon, maskiner .

Vi sammarbetar även med maskinfinans.


Leasing, hyra eller avbetalning?


Maskinfinans hjälper er med handpenningen i sex månader, räntefritt! Detta gör att ni kan införskaffa de maskiner ni är i behov av , och börja tjäna pengar direkt! (Och samtidigt behålla likviditet i bolaget)


Maskinfinans är finansbolaget som vill vara i er verklighet. Oavsett om ni ska investera i nya lastbilar och maskiner eller om ni ska sälja utrustning så har vi rätt verktyg för er. Vi har inga telefontider eller helgdagar, vi finns där när ni behöver oss!

Förutom att erbjuda er de vanligaste finansieringslösningarna leasing, avbetalning och hyra kan vi också hjälpa er att se över hur ni tex kan förbättra era nyckeltal och öka er likviditet.

Tack vare vårt stora kontaktnät med handlare och kunder över hela Sverige kan vi också hjälpa er att hitta er nya lastbil eller entreprenadmaskin. Har ni en maskin eller bil ni vill sälja? Bara att ni hör av er!

Med maskinfinans får ni en långsiktig affärspartner som erbjuder kompetens, engagemang och en genuin vilja att hjälpa er!

Max Haglund

[email protected]
073-777 66 33